Vishandel Zemst

Maandmenu

Hier vindt u een overzicht van onze maandmenu's

Eindejaarsmenu (enkel deze lijst is geldig vanaf 19 tot en met 31 december 2019)

Aperitiefhapjes

Mengeling van 15 bouchées om op te warmen:                                                               €13,50/doosje

                3 garnaal-3 kip boschampignons-3 mini pizza’s-3kaas-3 rivierkreeftjes curry groenten

Mini Sint-Jacobsschelpjes met Noilly Prat – 10 stuks                                                       €11,00/doosje

Doosje van 10 mini soesjes – wijngaardslakjes met Emmentaler kaas                           €10,00/doosje

Macaron met mousse van ganzenlever                                                                            €1,20/stuk


Koude voorgerechten op bord

Halve kreeft Belle Vue- seizoensalade- agrum- groene asperges-                                  dagprijs

                mangodressing- cocktailsaus

Gerookte paling met bloedzuring- komkommer- Granny Smith                                       €13,50 p.p

Trio van zalmdille- gekookt- Wakame- gerookt- kruidendressing-                                   €11,80 p.p.

                krokante salade

Torentje van zoete wortel- zeevruchten (scampi- garnaal- st. Jacobs vrucht)                €11,50 p.p.

                courgette- kreeftmayonaise

Terrine van griet met Kingkrab- kleine groentjes- kervel- basilicum                              €12,00 p.p.

                dressing van Yuzu

Ganzenleverterrine met gelei van Sauternes- winterfruit- coulis van mango               €14,70 p.p.

Vitello tonnato van tonijn – kalfsvlees – truffelroom                                                      €13,00 p.p.

                tapenade van boschampignons


Soepen

Vissoep van het huis (roomsoepje met visblokjes- tomaat-                                         €10,00/l

                garnaal- bieslook- champignons)

Bisque van garnaal                                                                                                      €10,75/l

Bisque van kreeft met Armagnac                                                                                 €16,00/l

Velouté van oesterzwammen- bieslook- gerookte eendenborst                                   €10,00/l


Warme voorgerechten

Scampi Shi-Take- lichte curry (6stuks)                                                                          €11,00 p.p.

Scampi rode paprikasaus (6 stuks-  niet pikant)                                                            €11,00 p.p.

Sint- jakobsschelp maison (garnaalsaus- tomatenblokjes)                                            €9,00/stuk

Sint- jakobsschelp witte wijn (kleine groentjes)                                                              €9,00/stuk

Sint- jakobsvrucht- italiaans spek- zwarte pens- knolselder- pompoensaus                  €12,00 p.p.

Duo van Sint- jakobsvrucht- schorseneren- bloedappelsien- scampi                            €12,00 p.p.

Zeevruchten scampi- Sint-jakobsvrucht- gamba- marjolein                                          €11,50 p.p.

                getomateerd roomsausje           

Visschelp kabeljauw- garnaal- witte wijnsaus                                                                 €6,60/stuk

Visbouchée- kabeljauw- zalm- kleine groentjes                                                              €7,70/stuk

Holle oesters met spinazie- champagnesaus                                                                 €3,00/stuk


Visfondue

Waaier van de fijnste vissoorten te bereiden in olie of visfumet                                      €17,00 p.p.

(fumet verkrijgbaar huisgemaakt) kabeljauw- zalm- dorade- victoriabaars-

sint-jakobsvruch- scampi- gamba- spiesje van noordzeetong


Zeevruchtenschotels

Worden in samenspraak met u samengesteld met oesters, kreeft,                                 dagprijs

Ongepelde garnalen, wulken, langoustines, gamba’s, kreukels, king krab,…


Tijdig bestellen is een gouden raad aangezien de plaatsen beperkt zijn


Maandmenu Oktober (verkrijgbaar vanaf 1 oktober tot en met 3 november 2019)

Gerookte zalm met pesto van tomaat en komkommer

Of

Cannelloni van runds met Herve kaas - oosterse vinaigrette

---

pompoensoepje met basilicum en tuinkers

---

Parelhoen met groene asperges - tuinbonen - gratin aardappelen

Of

Rollade van rog - kleine groentjes - garnaalsausje - kasteelaardappelen

---

Panna cotte van witte chocolade  - opgelegde abrikoos - pistachee


26.90 euro per persoon

Maandmenu November (verkrijgbaar vanaf 5 november tot en met 1 december 2019)

Tartaar van makreel met mousse van avocado

Of

Rollade vitello tonnato met mousse van boschampignons - tonijndressing

---

Crème van pastinaak met spekblokjes en kervel

---

Hoevekip met parmaham - gedroogde abrikozen - shiitake - sausje van estragon - groentengratin

Of

Eendenborst met  herfstgroentjes - sausje van kersen - gratin van aardappelen

Of

Zalm met thijmkorstje - puree van erwten - pommes fondantes

---

Bavarois van passievrucht en chocolade - krokant van nootjes


26.90 euro per persoon

32.40 per persoon met eendenborst

Maandmenu december en januari (verkrijgbaar vanaf 3 tot en met 19 december 2019 en vanaf 4 tot en met 26 januari 2020)

Paté van wild - bonbon van gevogeltemousse - gelei van peer - krokant van nootjes

Of

Trio van zalm - dille - rode biet - mi cuit met appelsien

---

Winterse minestrone

---

Fazantenborst fine champagne in wintertooi - puree van wintergroentjes (+€6,50 p.p.)

Of

Coq au vin - kleine groenten - gebakken aardappeltjes

Of

Filets van wijting - kokkels - kreeftensaus -spinazie - pompoenpuree

---

Chocolade fantasie - opgelegde mandarijntjes


€26,90 per persoon

€33.40 per persoon met eendenborst

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x