Vishandel Zemst

Maandmenu

Hier vindt u een overzicht van onze maandmenu's

Maandmenu februari 2024 (verkrijgbaar vanaf 30 januari tot en met 3 maart 2024)

Duo van zalm en heilbot - rode biet galet - zure room

Of

Zwarte woud ham - crème van cheddar - ansjovis mayonaise - avocado & venkel

Of

Halve kreeft belle vue (+ supplement dagprijs)

---

Wortel velouté met passievruchten en kokosmelk

---

Skrei - pastinaak - knolselder - oesterzwam - venusschelpen - chateau aardappelen

Of

Hoevekip shi take - champagne soyasaus - gewokte schorseneren - hasselbach aardappelen 

---

Panna cotta met rozenblaadjes - rood fruit 


€36,75 per persoon (+ supplement kreeft)

trio van oesters - €17 per bord

2 x mor

2 x fine de claire

2 x creuse appel & dille


 


                                                                                                                

Maandmenu maart (verkrijgbaar vanaf 5 maart tot en met 31 maart 2024)

Gebrande Schotse zalm - Oosters kruid - tapioca salade - mierikswortel

of 

Vitello tonnato new style (licht rosé) - tonijn mayonaise - gelei van tomaat

—————————-

Broccolisoepje - gerookte heilbot

—————————-

Lamsfilets - seizoensgroenten - lamsjus - gratin aardappelen + €6 p.p.

of 

Rollade van schelvis - groene kool - kleine groentjes - jus van schaaldieren -
 chateau aardappelen

of

Mechelse koekoekfilets op Normandische wijze (sherry & appel) - kruidenpuree

————————-

Mousse van hazelnoot - sinaas - pompelmoes - kletskoppen


€36,75 per persoon

€42,75 met lamsvlees


trio van oesters

2 x wild atlantic
2 x creuse met sjalot 
2 x fine de claires

€17 per bord


Maandmenu december/januari (verkrijgbaar vanaf 5 december 2023 tot en met 17 december 2023 en vanaf 5 januari 2024 tot en met 28 januauri 2024)

Trio van eendenborst - everzwijn - gevogelte mousse - wintersalade - vijgencompote

of

Beursje van gerookte zalm opgevuld met zeevruchten - groene kruidendressing

—————

Erwtensoepje - citroenmelisse - sjalot - zoete aardappelblokjes

—————

Eendenborstfilets - structuren van pompoen en wortel - appelsiensaus - gratin aardappelen 

+ €5 p.p

of 

Coq au vin - wintergroenten - knolselderpuree 

of

Rollade van schelvis - gerookt spek - boschampignons - fondant aardappelen

—————

Bavarois van peperkoek - appelsiencoulis 

€36,75 p.p.

met eend €41,75 p.p.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x